Tiistai 26.3.2019  klo: 1:29 Lattiamies, Tekijänkatu 16, 04440 Järvenpää Puh: 050 - 340 7818 Email: myynti@lattiamies.fi
Klikkaamalla tästä näet AAA-sertifikaattimme 2014
ETUSIVULATTIAVALUANTURAVALUMUUT VALUTBETONIDESIGNBETONITARJOUSPYYNTÖYHTEYSKYSYTTYÄTILAA


Elämyslattia - Designbetonista tehty betonilattia

HUOM! Olemme avanneet uuden sivuston designbetonille. Sivustolla on enemmän tietoa ja kuvia tarjoamistamme designbetonilattioista.

Siirry tästä uudelle designbetoni-sivustolle

ELÄMYSLATTIA
Betonilattia on siirtynyt julkistiloista omakotitaloihin. Se on vastustamattoman upea materiaali, joka suuntaa katseet alaspäin. Lattian parhaat ominaisuudet korostuvat kun alla on lattialämmitys. Energia välittyy suoraan betonipintaan ja lämpö tuo pehmeyden jalkojen alle. Käytössä huomaat betonin kovan olemuksen muuttuvan pehmeäksi elämykseksi.

Betonilattia on hienon olemuksensa lisäksi taloudellinen taloa lämmitettäessä, koska sen päälle ei asenneta energiaa hukkaavia lattiamateriaaleja. Lattia on kulutusta kestävä, kesällä viileä ja talvella lämmin.

Vanhetessaan betonin väri voi muuttua ja lattiasta tulee entistäkin ihastuttavampi. Lattioihin voit halutessasi saada värisävyjä, jotka korostavat lattian vahvaa luonnetta.


UUSI MAHDOLLISUUS VAATIVALLE SISUSTAJALLE
  • parantaa lämmön tuottoa
  • kestävä kotitalouksien ja julkistilojen materiaali
  • yhdistää tilan kalusteet
  • edullinen ja vaivaton hankkia
DESIGNBETONILATTIAN TYÖVAIHEISTA
Elämyslattian valuvaiheessa toteutetaan koneellinen hionta, jolloin betonin kivet painuvat syvemmälle ja lattia tiivistyy. Lattia viimeistellään rakennuksen loppuvaiheessa. Oikein valmistettuna betonin halkeamat minimoidaan ja saadaan silkkimäinen lattiaelämys.

Katso esite pdf-muodossa tästä.

Katso elämyslattian sopimusehdot pdf-muodossa tästä.

Pyydä tarjous


©2017 Lattiamies Kaikki oikeudet pidätetään.