Tiistai 26.3.2019  klo: 1:47 Lattiamies, Tekijänkatu 16, 04440 Järvenpää Puh: 050 - 340 7818 Email: myynti@lattiamies.fi
Klikkaamalla tästä näet AAA-sertifikaattimme 2014
ETUSIVULATTIAVALUANTURAVALUMUUT VALUTBETONIDESIGNBETONITARJOUSPYYNTÖYHTEYSKYSYTTYÄTILAA


Lattiavalu ja muut betonivalut

Lattiavalu on todella tärkeä vaihe työmaalla. Betonilattian korjaaminen on erittäin hidasta ja kallista, joten panostammekin laatuun paljon. Teemme ainoastaaan A-luokan lattioita ja tyytyväinen asiakas onkin aina maalimme. Teemme kaikenlaiset valutyöt kuten sillat, terassit, omakotitalot, kerrostalot ym. Suurten toimitusmäärien ansiosta voimme myydä asiakkaillemme betonin pumpattuna valutyön ohella todella kilpailukykyiseen hintaan.

Toimialueemme lattiavaluissa on Uusimaa. Päätoimialueemme lattiavalulle ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää sekä lähialueet noin 150km säteellä Helsingistä.

Katso asiakkaamme suosittelu pdf-muodossa Lattiavalu Espoossa 2012.

HINNASTO:
  • Lattiabetoni k30 yli 7 kuutiota 140 €/m3 alv 0% Lisäksi ajalla 1.11.-30.4. veloitetaan betonin lämmityslisä 4,52€/m3 alv 0%
  • Lattiabetoni k30 alle 7 kuutiota Pyydä tarjous
  • Lattiavalu 6 €/m2 alv 0% minimiveloitus 320€
LASKE LATTIAVALUN HINTA:
Anna lattian pinta-ala m2 m2  
Anna laatan paksuus millimeterinä mm

Teemme lattiavaluja säännöllisesti
myös seuraavilla paikkakunnilla:

- Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi -Hyvinkää - Sipoo -
- Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

ALLA KUVAAMIAMME LATTIAVALU-VIDEOITA (Lisää videoitamme Youtubessa haulla Lattiamies)

Lattiavalu Espoo 2013:Lattiavalu Vantaa 2015:
VALUVALMISTELUT (ennen lattiavalua)1. Valaistus ja lämpötila
On huolehdittava riittävästä valaistuksesta ja lämpötilasta. Lämpötilan tulisi olla vähintään +10 astetta lattian rajassa. Lämpötilan ollessa liian alhainen lämmin betoni höyryää ja vääristää käyttämämme laaserin sädettä, joka aiheuttaa epätasaisuuksia lattiaan. Huomioikaa valoja ja lämmitystä järjestäessänne että sähköjohdot eivät kulje lattialla.
 2. Valukorko(lähtökorko)
Valukorko(lähtökorko) on merkattava selvästi seinään tasan 1 metri betonilattian halutusta korkeudesta(taso jolla korkeudella valetun betonin yläpinta tulee olemaan) ylöspäin. Yksi merkki riittää jos valettavassa tilassa ei ole väliseiniä. Jos taas väliseiniä on, täytyy valukorko merkata jokaiseen seinään koko seinän leveydeltä. Halutessanne voimme tehdä korkojen merkkauksen puolestanne hintaan 80 euroa+alv.

 3. Lattiakaivot, kurasyöppö ja Unidrain
Lattiakaivot ja varsinkin Unidrain ja kurasyöppö tulisi kiinnittää hyvin ennen lattiavalua. Mieluiten kiinnitys olisi tehtävä ruuvaamalla tai valamalla.
 4. Kaatoalueet
Väliseinien nurkkien paikat tulee merkata alueilla joille tulee lattiakaatoa kuten esimerkiksi sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone. Merkkaus on hyvä tehdä esim. 50cm harjateräksen pätkillä. Merkkaus suoritetaan siten että harjateräs on pystyssä väliseinien keskilinjassa nurkkien kohdalla.

 5. Suojaus
Valaessa betoni roiskuu aina jonkin verran, joten ikkunat, seinät ja ovet olisi hyvä suojata noin 1-1,5 metrin korkeuteen saakka.
 

BETONIN JÄLKIHOITO (lattiavalun jälkeen)1. Heti lattiavalun jälkeen
Betonilattia tulee jälkihoitaa heti valun jälkeen laittamalla lattian päälle muovi valua seuraavana aamuna. Muovi on pidettävä lattian päällä 1-2 viikkoa. Vaihtoehtoisesti voimme ruiskuttaa lattian päälle heti liippauksen jälkeen betonin jälkihoitoaineen hintaan 1 euro/m2+alv, jolloin muovia ei tarvitse levittää.

2. Kaksi viikkoa valun jälkeen
Kaksi viikkoa valun jälkeen lattian pinnasta tulisi hioa sementtiliima pois. Sementtiliima tarkoittaa ohutta lattian pintaan jäävää heikompaa kerrosta. Sementtiliiman poistaminen lattian pinnasta hiomalla nopeuttaa lattian kuivumista ja parantaa lattiamateriaalien tarttumista ja pysymistä lattiassa. Hionnassa on kaksi eri laatutasoa seuraavasti:
1. Hionta paperikoneella jossa on betonin hiontaan tarkoitettu karkea piikarbidi-hiontapaperi. Hiontakoneeseen riittää tavallisesta pistorasiasta saatava sähkö. Hionta poistaa sementtiliiman suurimmilta osin(ei kuitenkaan täysin), tasoittaa hiukan lattiaa, nopeuttaa lattian kuivumista ja poistaa jälkihoitoaineen jos se on ruiskutettu lattian pintaan. Tätä vaihtoehtoa suositellaan kun pintaan on tulossa esim. parketti tai laminaatti. Hinta hionnalle paperikoneella on 3 euroa/m2+alv.
2. Hionta timanttikoneella, vaatii 16A voimavirran. Hionta poistaa sementtiliiman täysin ja tasoittaa lattiaa, nopeuttaa lattian kuivumista ja poistaa jälkihoitoaineen jos se on ruiskutettu lattian pintaan. Tämä vaihtoehto tekee selkeästi paremman jäljen ja suositellaan erityisesti jos pintaan on tulossa laatta tai muu tasaista pintaa vaativa materiaali. Koska timanttihionnalla saadaan sementtiliima paremmin pois kuin paperihionnalla, on myös laatan tarttuvuus parempi. Hinta hionnalle timanttikoneella on 4,50 euroa/m2+alv.

Miksi betonilattia kannattaa jälkihoitaa
Betonin kovettuminen ja kuivuminen ovat kaksi eri asiaa. Muovin/jälkihoitoaineen alla betoni kehittää lujuutta ja kovettuu, mutta ei kutistu. Kahden viikon jälkeen betoni on saavuttanut riittävät lujuuden, jotta se kestää kuivumisen aiheuttamat kutistumat paremmin. Betonin jälkihoito vähentää halkeilua ja tekee lopputuloksesta paremman.

Katso asiakkaamme suosittelu pdf-muodossa tästä.

Pyydä tarjous    Asiakkaan sähköinen tilauslomake

©2017 Lattiamies Kaikki oikeudet pidätetään.