050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Anturavalu ja anturan betonitoimitus sekä pumppaus

Anturavalu

Antura on asuinrakennuksessa perustuksen alin, yleensä sokkelia leveämpi osa, jonka tarkoitus on jakaa rakennuksen paino maapohjalle. Anturan alapinta tulee routarajan alapuolelle tai vaihtoehtoisesti se routaeristetään. Anturan alle tulee yleensä tiivistetty hiekka-, sora- tai murskekerros. Paalutetuissa perustusratkaisuissa valetaan paaluantura paalujen päähän.

Anturamuotti voidaan rakentaa paikan päällä esim. puutavarasta tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää valmisanturamuotteja kuten esimerkiksi Lammin Tassu tai Formex.

Yleensä anturabetoni toimitetaan pumpattuna siten että kohteessa on tilaajan puolelta vähintään yksi valumies vibraamassa ja tasoittamassa betonia oikeaan korkoon anturamuottiin, jolloin meiltä tulee betoni kuljetettuna, betonipumppu sekä betonipumpun kuljettaja joka hoitaa betonin pumppauksen ja puomin ohjaamisen. Voitte lisäoptiona tilata meiltä myös anturan valumiehen. Tilatessanne myös anturan valumiehen kauttamme, valamme sen vibraa, laseria ja linjaria apuna käyttäen tarkasti haluttuun korkoon, jolloin sokkelin asennus helpottuu huomattavasti. Anturan suoruus on erityisesti tärkeää valuharkkosokkelin(ontto harkko joka täytetään betonilla) ja elementtisokkelin tapauksessa. Myös kevytsoraharkkosokkelin ja paikallavalusokkelin ollessa kyseessä asennus on huomattavasti helpompaa.

Toimitamme anturoihin aina betonin kuljetettuna ja pumpattuna. Pumppaus hoituu omalla kalustollamme, käytössämme on erittäin tehokas 36 metrin ulottuvuudella oleva puomillinen betonipumppu Mercedes Putzmaister.

Päätoimialueemme anturavalulle ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Sipoo, Porvoo sekä lähialueet noin 130km säteellä Helsingistä.

Pumppaamme betonia anturoihin sekä teemme anturavaluja säännöllisesti myös seuraavilla paikkakunnilla:
- Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Lammin Tassu anturamuotti

Anturabetonin ja anturan valutyön hinnasto 2022 - 2023

€ 128.00 / m3

Anturabetoni C25/30 pumpattuna
Yli 6m3 toimituksille Alv 0%

€ 320.00

Anturan valutyön hinta
Laserilla valettuna Alv 0%

€ 4.50 / m3

Betonin lämmityslisä ajalla
1.11.-30.4. Alv 0%

€ 130.00 / valukerta

Betoninpumpun peränpesumaksu
Veloitetaan vain jos betonipumpun perää ei saa pestä työmaalla
Alv 0%

Anturavalun hintalaskuri 2022 - 2023

Laske anturavalun hinta

Anna arvioitu betonimäärä kuutioina. Voit laittaa myös yhden desimaalin. Esimerkiksi 3 tai 3.4

Anna betonimäärä:

Kokonaishinta

Hinta 00.00+ alv 24%

Kokonaishinta sisältäen arvonlisäveron 24%

Ajalla 1.11.-30.4. lisätään betonin lämmityslisä 4,50€/m3 + alv 24%. Hintaan kuuluu anturabetoni kuljetettuna ja pumpattuna kaikkine kuluineen.

Pyydä tarjous