050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Betonilattian tasoitus, oikaisu ja suoristus

Betonilattian tasoitukset kaikkiin kohteisiin

Teemme betonilattian tasoituksia, oikaisuja ja suoristuksia kaikkiin tiloihin sekä remontti- että uudiskohteissa.

Lattian tasoitus ja oikaisu on tarpeellista esimerkiksi jos remonttikohteen lattia ei ole riittävän suora esimerkiksi parketin asennusta varten tai muualla teetetty lattiavalu ei ole riittävän suora pintamateriaalin asennusta varten.

Meiltä saat tasoituksen lattiaan olipa kyseessä yksittäinen huone, koko talon lattian tasoitus tai suurempi kokonaisuus kuten kokonainen hallirakennus. Myös autotallien ja autokatosten lattioiden tasoitukset sekä korjaukset ovat usein kysyttyjä toimenpiteitä.

Meiltä myös kaatojen korjaukset märkätiloihin ammattitaidolla.

UUTTA! Saat meiltä myös vedeneristyksen asennettuna sertifioidun vedeneristäjän suorittamana, lue lisää vedeneristys-sivultamme: Vedeneristys

Miten lattian tasoitus suoritetaan?

Betonilattian tasoitus ja oikaisu voidaan suorittaa usealla eri tavalla. Tasoitustyön menetelmät sekä käytettävät materiaalit riippuvat tasoituksen tarpeesta, toisin sanoen kuinka suuria heittoja lattiassa on.

Tasoitus voidaan tehdä esimerkiksi hiomalla suurempia kohoumia matalammaksi ja sitten tasoittamalla hienotasoitteella lattia muilta osin. Lattia voidaan oikaista ja tasoittaa myös kauttaaltaan päälle tasoittamalla koko lattia ja käytettävä materiaali valitaan aina kohteen mukaan. Lattia voidaan tasoittaa eri tasoitteilla ja myös ns. itsetasoittuvalla tasoitteella, joista käytetään yleisesti nimitystä Plaanovalu tai Itsetasoittuva tasoite.

Paljonko lattian tasoittaminen maksaa?

Betonilattian tasoittamisen tai suoristamisen hinta määräytyy aina kohteen mukaan.

Tasoituksen hintaan vaikuttaa pinta-ala, eri huoneiden määrä sekä tarvittavan tasoituksen määrä, siis kuinka paljon lattiaa joudutaan oikaisemaan millimetreissä vai tehdäänkö koko lattian päälletasoitus.

Saat meiltä kiinteän arviohaarukan tasoituksen hinnasta pyytämällä tarjouksen. Käymme yleensä paikan päällä katsomassa kohteen ja annamme hinnan sen perusteella. Voimme tehdä tarjouksen myös ilman katselmusta jos asiakas pystyy toimittamaan tarpeeksi tarkat tiedot kohteesta, kuten pinta-alan ja tasoituksen tarpeen millimetreinä keskimäärin.

Pyydä tarjous tästä