050 - 590 4566    Tekijänkatu 16, 04440 Järvenpää
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Lattiavalu ja muut betonivalut

Lattiavalu

Lattiavalu on todella tärkeä vaihe työmaalla. Betonilattian korjaaminen on erittäin hidasta ja kallista, joten panostammekin laatuun paljon. Teemme ainoastaaan A-luokan lattioita ja tyytyväinen asiakas onkin aina maalimme. Teemme kaikenlaiset valutyöt kuten sillat, terassit, omakotitalot, kerrostalot ym. Suurten toimitusmäärien ansiosta voimme myydä asiakkaillemme betonin pumpattuna valutyön ohella todella kilpailukykyiseen hintaan.

Toimialueemme lattiavaluissa on Uusimaa. Päätoimialueemme lattiavalulle ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää sekä lähialueet noin 150km säteellä Helsingistä.

Katso asiakkaamme suosittelu pdf-muodossa:
Lattiavalu Espoossa 2012

Teemme lattiavaluja säännöllisesti myös seuraavilla paikkakunnilla:
- Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Lattiavalutyön ja lattiabetonin hinnasto

€ 6.50 / m2

Lattiavalutyön hinta
Minimiveloitus 320€ Alv 0%

€ 145.00 / m3

Lattiabetoni K30 pumpattuna
Yli 6m3 toimituksille Alv 0%

€ 4.50 / m3

Betonin lämmityslisä ajalla
1.11.-30.4. Alv 0%

Laske lattiavalun hinta:


Anna lattian pinta-ala m2

m2

Anna laatan paksuus millimetereinä

mm

ALLA KUVAAMIAMME LATTIAVALU-VIDEOITA

Lattiavalu Espoo 2013:

Lattiavalu Vantaa 2015:

Valuvalmistelut

Lataa valuvalmistelut pdf-tiedostona

1. Valaistus ja lämpötila

On huolehdittava riittävästä valaistuksesta ja lämpötilasta. Lämpötilan tulisi olla vähintään +10 astetta lattian rajassa. Lämpötilan ollessa liian alhainen lämmin betoni höyryää ja vääristää käyttämämme laaserin sädettä, joka aiheuttaa epätasaisuuksia lattiaan. Huomioikaa valoja ja lämmitystä järjestäessänne että sähköjohdot eivät kulje lattialla.

2. Valukorko (lähtökorko)

Valukorko (lähtökorko) on merkattava selvästi seinään tasan 1 metri betonilattian halutusta korkeudesta(taso jolla korkeudella valetun betonin yläpinta tulee olemaan) ylöspäin. Yksi merkki riittää jos valettavassa tilassa ei ole väliseiniä. Jos taas väliseiniä on, täytyy valukorko merkata jokaiseen seinään koko seinän leveydeltä. Halutessanne voimme tehdä korkojen merkkauksen puolestanne hintaan 80 euroa + alv 24%.

3. Lattiakaivot, kurasyöppö ja Unidrain

Lattiakaivot ja varsinkin Unidrain ja kurasyöppö tulisi kiinnittää hyvin ennen lattiavalua. Mieluiten kiinnitys olisi tehtävä ruuvaamalla tai valamalla.

4. Kaatoalueet

Väliseinien nurkkien paikat tulee merkata alueilla joille tulee lattiakaatoa kuten esimerkiksi sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone. Merkkaus on hyvä tehdä esim. 50cm harjateräksen pätkillä. Merkkaus suoritetaan siten että harjateräs on pystyssä väliseinien keskilinjassa nurkkien kohdalla.

5. Suojaus

Valaessa betoni roiskuu aina jonkin verran, joten seinät ja ovet olisi hyvä suojata noin 1-1,5 metrin korkeuteen saakka. Ikkunat tulisi suojata koko korkeudelta (edellyttäen että ikkunat on jo asennettu).

Tilaa lattiavalu

Pyydä tarjous lattiavalusta