050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Kuivabetoni - Hinta ja ominaisuudet

Kuivabetoni
Kuivabetoni on valmista betonijauhetta, johon lisätään vain vesi. Kuivabetoni on tehty sementistä, hiekasta ja lisäaineista. Kuivabetonin kivikoko on yleensä 0-8 millimetriä.

Kuivabetonin käyttökohteet ja soveltuvuus
Kuivabetonia voi käyttää erilaisiin betonivaluihin, jopa lattioiden tai perustusten valamiseen. Kuivabetonilla voidaan valaa myös paaluja esimerkiksi terassin perustuksia varten. Kuivabetonin yleinen käyttökohde on erilaisten betonirakenteiden korjaus.

Kuivabetonin edut
Kuivabetonista saat tehtyä helposti betonia pieniin valuihin, koska siihen täytyy lisätä vain vesi. Sinun ei siis tarvitse sekoittaa betonia alusta asti sementistä, hiekasta, kivistä ja vedestä.

Kuivabetonin hinta - Paljonko kuivabetoni maksaa?
Kuivabetonin huono puoli on kallis hinta. 25kg kuivabetonisäkki maksaa noin 8 euroa. Se ei tunnu aluksi kovin paljolta, mutta suurissa valuissa hinta nousee erittäin korkeaksi. Kuivabetonin käyttökohteet ja sopivuus ovatkin lähinnä pienet korjaukset sekä hyvin pienet valuprojektit.

Kuivabetonin sekoitussuhde
Kuivabetoniin lisätään noin kymmenesosa vettä. 25kg säkkiin kuivabetonia lisätään 2,5 litraa vettä. Vettä ei saa lisätä liikaa, koska silloin betonista tulee liian ohutta ja betonin kestävyys ja ominaisuudet heikkenevät.

Kuivabetonin hinta 2022 - 2023 25kg säkki 8€ + alv 24%

Kuivabetonin hinta 2022 - 2023 1000kg suursäkki 152€ + alv 24%


Hinta on kuivabetonille noudettuna. Voimme toimittaa kuivabetonin myös kohteeseen jolloin toimitusmaksu lisätään riippuen määrästä ja kohteen sijainnista.

Tilaa Pyydä tarjous

Kuivabetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -