050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Valmisbetoni ja valmisbetonin hinta 2022 - 2023

Alla suorat linkit eri valmisbetonilaatujen omille alasivuille. Tältä sivulta löydät yleistietoa kaikista valmisbetoneista rullaamalla sivua alaspäin.

Valmisbetoni toimitettuna kiinteään kilpailukykyiseen hintaan

Meiltä saat valmisbetonin toimitettuna työmaalle kiinteään ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Koska vuosittaiset tilausmäärämme ovat erittäin suuret, meillä on erittäin hyvät ostohinnat kaikilta valmisbetonin valmistajilta kuten Ruskon Betoni, Rudus ja Lujabetoni. Edellä mainitun lisäksi toimimme omalla kalustolla ja miehityksellä, joten meiltä saat valmisbetonin toimitettuna ja pumpattuna joustavasti ja edullisesti kaikille betonilaaduille. Toimitamme paljon betonia myös ilman valumiestä, toki tarjoamme mielellämme myös oman valumiehemme samaan pakettiin näin halutessasi.

Tilatessasi valmisbetonin meiltä tiedät aina etukäteen betonin kiinteän kuutiohinnan ja sinun ei tarvitse olla huolissaan ennalta arvaamattomista kustannuksista. Yleensä ottaen edulliset kiinteät kuutiohintamme tulevat edullisemmaksi kuin tilatessasi betonin hinnoittelumallilla jossa betoni, kuljetukset, odotusajat ja pumppaus laskutetaan toteutuneen mukaan jälkikäteen.

Halutessasi voimme tehdä myös tarjouksen mallilla, jossa kaikki osa-alueet laskutetaan erikseen toteutuneen mukaan. Myös tällä mallilla väittäisimme olevamme edullisempi kuin kilpailijamme.

Mistä valmisbetonin kokonaishinta toimitettuna muodostuu?
- Valmisbetonin kuutiohinta betoniasemalta, riippuen käytettävästä betonilaadusta ja neuvotelluista valmisbetonin sisäänostohinnoista
- Betonin kuljetusmaksut työmaalle, hinta riippuu matkasta betoniasemalta kohteeseen sekä toimitettavasta betonimäärästä
- Mahdolliset betonin lisätilaukset, koska betonin tarkka menekki on vaikea arvioda. Voidaan joutua esimerkiksi tilaamaan 0,5m3 tai 1m3 lisää kun arvioitu määrä ei riittänyt
- Betoniauton ylimääräinen odotusaika työmaalla, laskutetaan 5 minuutin jaksoissa
- Betonipumpun kustannus ja pumpatut kuutiot sekä käytetty pumppausaika, mitä hitaampi valu niin sitä kalliimmaksi pumppaus tulee

Alla on lueteltuna valmisbetonin hinta eri betonilaaduittain eriteltynä sekä eri betonilaatujen ominaisuudet selitettyinä.

Voit rullata sivua alaspäin tai klikata alla olevan valmisbetonilaadun nimeä niin sivu siirtyy automaattisesti kyseisen valmisbetonilaadun kohdalle.

Valmisbetonilaatu:

Toimitamme valmisbetonia pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Juotosbetoni

Juotosbetonin hinta on hiukan korkeampi kuin tavallisten betonilaatujen hinta, koska juotosbetonia menee yleensä melko vähän ja juotosbetoni valmisbetonina on kalliimpaa myös valmistaa betonitehtaalla. Yleisin käyttökohde juotosbetonille on ontelosaumojen täyttövalu. Juotosbetonia menee melko vähän, yleensä muutamia kuutioita ja valutyö on on yleensä aika hidas suorittaa. Näin ollen betoniauto joutuu seisomaan kohteessa ylimääräistä aikaa sekä myös betonipumpulla menee kohteessa aikaa. Olemme laskeneet edullisen kuutiohinnan, johon sisältyvät kaikki kulut. Sinulle ei siis tule yllätyksiä hinnan suhteen. Juotosbetonin laatu on yleensäottaen C25/30 8mm kivikoolla ja S4 notkeusluokalla. Juotosbetonia voidaan käyttää myös esimerkiksi pilarien ja harkkojen täyttövaluissa, mutta yleensä näihin kohteisiin riittää myös edullisempi betonilaatu. Autamme valitsemaan aina asiakkaalle järkevimmän ja edullisimman betonilaadun kohteen ominaisuuksien mukaan, jotka riippuvat esimerkiksi pilarien ja harkkojen sisämitasta sekä raudoituksen tiheydestä jne.

Juotosbetonin hinta 2022 - 2023 on 190€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää juotosbetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää juotosbetonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Juotosbetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Anturabetoni

Anturabetoni on esimerkiksi lattiabetonia karkeampaa betonia, anturabetonissa ei tarvita niin paljoa hienoa kiviainesta. Anturabetonista käytetään myös nimitystä rakennemassa. Anturabetoni on notkeudeltaan yleensä S2 notkeusluokkaa ja lujuudeltaan C25/30. Anturabetonissa käytetään 16mm tai 32mm kivikokoa. Anturabetonin pumppauksessa käytämme omia Putzmeister-puomikoneitamme, joilla pumppaus ja valutyö onnistuu erittäin sujuvasti vaikeissakin kohteissa. Jos kohde on erittäin ahdas ja puomi ei ole välttämätön, voimme käyttää myös pienempikokoista näppärää perästä pumpattavaa Putzmeister-betonipumppuautoa. Saat meiltä anturabetonin kuljetettuna ja pumpattuna edulliseen kiinteään kuutiohintaan, sisältäen kaikki kulut. Yllättäviä kuluja ei synny ja tiedät etukäteen kustannuksen. Halutessasi voit tilata meiltä lisäpalveluna myös anturan valumiehen. Betonin pumppaus ja pumpun kuljettaja/käyttäjä kuuluu aina hintaan.

Anturabetonin hinta 2022 - 2023 on 128€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää anturabetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää anturabetonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Anturabetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Lattiabetoni

Lattiabetoni on suosituin toimittamamme betonilaatu. Lattiabetonin yleisin laatu on Lattiabetoni C25/30 hieno16 S3. Tämä tarkoittaa että lattiabetoni on lujuusluokaltaan K30 ja kivikoko betonissa on hieno 16mm, suurin kivikoko on siis 16mm ja seassa on paljon myös hienoa kiviainesta lattiavalun laadun takaamiseksi sekä lattiabetonin työstön helpottamiseksi. S3 tarkoittaa lattiabetonin notkeusluokkaa. Lattiabetonin kuivumisaika pinnoituskuntoon tavallisissa olosuhteissa on 1cm per viikko.

Nopeasti pinnoitettava / nopeasti kuivuva lattiabetoni, josta käytetään usein lyhennystä NP lattiabetoni on myös erittäin suosittua. Ominaisuudet ovat muuten samat kuin tavallisessa lattiabetonissa, mutta nopeasti pinnoitettava lattiabetoni kuivuu pinnoituskuntoon puolet nopeammin kuin tavallinen lattiabetoni. Nopeasti pinnoitettavan betonin kuivumisaika on normaaleissa olosuhteissa 2cm per viikko.

Ulkotiloissa kuten terassit, parvekkeet ja patiot käytetään säänkestävää lattiabetonia. Betonilaatu on yleensä Säänkestävä Lattiabetoni C30/37 hieno16 S3.

Jos valettava laatta on ohut tai siinä on kaatoja kuten terasseilla jolloin osa valusta jää erittäin ohueksi, lattiabeonissa käytetään kivikokona 8mm kiviainesta.

Lattiabetonin hinta 2022 - 2023 on 153€/m3 + alv 24%

Nopeasti kuivuvan NP lattiabetonin hinta 2022 - 2023 on 193€/m3 + alv 24%

Säänkestävän lattiabetonin hinta 2022 - 2023 on 183€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää lattiabetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää lattiabetonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Lattiabetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Säänkestävä betoni

Säänkestävä betoni ja pakkasbetoni sekoitetaan monesti keskenään nimen vuoksi. Säänkestävä betoni on huokoistettu betonilaatu, lujuusluokaltaan nykymääritysten mukaan aina vähintään C30/37. Säänkestävää betonilaatua käytetään ulkotiloissa jotka pääsevät kastumaan ja jäätymään talvella. Huokoistuksen ja suuremman lujuusluokan ansiosta betoni kestää toistuvan jäätymis-sulamisrasituksen kärsimättä ja rapautumatta. Toisin sanoen säänkestävän betonin sisään jää pieniä ilmakuplia, joihin vesi pääsee jäätyessään laajentumaan vahingoittamatta itse betonia.

Tavallinen betoni rapautuu pikkuhiljaa pinnasta joutuessaan vuosien varrella toistuvan jäätymis-sulamisrasituksen alaiseksi. Säänkestävyys voidaan tilata lisäominaisuutena lähes kaikkiin betonilaatuihin. Säänkestävää betonia ei voida valaa pakkasolosuhteissa, vaan lämpötilan on oltava yli 0°C, mielellään yli 5°C. Pakkasbetoni taas soveltuu valettavaksi jopa -15°C olosuhteissa. Pakkasbetonia käytetään vain erikoistilanteissa talvella, lähinnä onteloiden saumavaluihin, erilaisiin juotosvaluihin sekä valuharkkojen täyttövaluihin pakkasolosuhteissa. Pakkasbetonista ei voi valaa esimerkiksi lattioita. Kylmissä talviolosuhteissa jos joudutaan valamaan esimerkiksi lattialaattoja täytyy betonin lämmityslisän lisäksi tilata betoniin extralämpö, jolloin betoni on vähintään 30 asteista.

Säänkestävän betonin yleisimmät käyttökohteet ovat parvekkeet, terassit ja patiot. Myös sokkeleissa käytetään useasti säänkestävää betonia, ei kuitenkaan aina. Rakennesuunnittelija on yleensä määrittänyt rakennepiirustuksiin vaadittavan betonilaadun.

Säänkestävän betonin hinta 2022 - 2023 on 183€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää säänkestävän betonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää sk-betonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Säänkestävän betonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Nopeasti kuivuva betoni - Nopeasti pinnoitettava betoni - NP betoni

Nopeasti kuivuva / nopeasti pinnoitettava betoni on sama asia kuin sen yleisnimitys NP betoni (NP-betoni). Nopeasti kuivuva NP betoni kuivuu kaksinkertaisella nopeudella verrattuna tavalliseen betoniin. Nopeasti kuivuvan NP betonin kuivumisaika on normaaliolosuhteissa 2cm per viikko.

Nopeasti pinnoitettavan NP betonilaadun käyttö on lisääntynyt viime aikoina erittäin paljon, koska monesti rakennusaikataulut ovat tiukkoja ja nopeammin kuivuva NP betoni mahdollistaa esimerkiksi lattioiden nopeamman pinnoittamisen. Yleisin käyttötarkoitus onkin nimenomaan lattialaatat ja suuri osa Lattiamiehen valamista lattioista toteutetaan nimenomaan NP betonilla. Nopeasti kuivuva NP-betoni on myös aina nopeasti kovettuvaa eli Rapid-betonia, eli siinä käytetään rapid-sementtiä. Nopeasti kuivuva NP-betoni on myös itsessään säänkestävää siinä olevan huokoistuksen vuoksi.

Nopeasti kuivuvan betonin hinta (NP betonin hinta) 2022 - 2023 on 193€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää nopeasti kuivuvan NP betonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää np-betonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Nopeasti kuivuvan betonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Nopeasti kovettuva rapid betoni

Nopeasti kovettuva Rapid betoni on nimenomaan nopeasti kovettuva betoni, betonissa käytetään tällöin rapid-sementtiä. Rapid betonilaatua käytetään esim. viileissä olosuhteissa kun kunnollista lämmitystä ei ole mahdollista järjestää. Rapid-betonia käytettäessä betonin kovettuminen nopeutuu ja esimerkiksi lattioita päästään hiertämään nopeammin kuin tavallista betonia käytettäessä. Toinen yleinen käyttötarkoitus on ulkovalut viileissä olosuhteissa, jolloin on vaara betonin jäätymiselle ennen sementin kovettumista. Nopeasti kovettuva rapid betoni ei kuivu yhtään nopeammin kuin tavallinen betoni. Nimi sekoitetaan monesti nopeasti pinnoitettavan NP betonin kanssa vaikka kyseessä ovat täysin erityyppiset betonilaadut.

Nopeasti kovettuva rapid betoni on tarpeellista myös kun betonilattian päällä täytyy päästä jatkamaan raskaita työvaiheita mahdollisimman nopeasti tai lattian päälle täytyy päästä kantamaan raskasta kuormaa mahdollisimman nopeasti lattiavalun suorittamisen jälkeen. Rapid betonin lisähinta on hyvin maltillinen ja rapid-sementin voi lisätä lähes mihin tahansa betonilaatuun, jolloin kyseisestä betonista tulee nopeasti kovettuvaa rapid-betonia. Huom! Nopeasti pinnoitettava NP-betoni sisältää hinnaltaan automaattisesti rapid-sementin ja sen sisältämän lisäkustannuksen.

Nopeasti kovettuvan rapid betonin lisähinta 2022 - 2023 on +15€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää nopeasti kovettuvan rapid betonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää rapid-betonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Nopeasti kovettuvan rapid betonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Pakkasbetoni - Talvibetoni

Pakkasbetoni soveltuu valettavaksi jopa -15°C olosuhteissa. Pakkasbetonia käytetään vain erikoistilanteissa talvella, lähinnä onteloiden saumavaluihin, erilaisiin juotosvaluihin sekä valuharkkojen täyttövaluihin pakkasolosuhteissa. Pakkasbetonista ei voi valaa esimerkiksi lattioita. Kylmissä talviolosuhteissa jos joudutaan valamaan esimerkiksi lattialaattoja täytyy betonin lämmityslisän lisäksi tilata betoniin extralämpö, jolloin betoni on vähintään 30 asteista.

Pakkasbetonin hinta 2022 - 2023 on 250€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää pakkasbetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää pakkasbetonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Pakkasbetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Teräskuitubetoni

Teräskuitubetonia käytetään yleisesti nimenomaan raudoituksen korvaamiseen sekä betonin halkeilun vähentämiseen lattialaatoissa ja muissa rakenteissa. Käyttötarkoituksesta riippuen annostelu on yleensä luokkaa 20kg-40kg/m3. Teräskuitubetonia ei voi käyttää viimeiselle pinnalle jäävän betonilattian kanssa, koska teräskuituja voi jäädä lattian pintaan näkyviin.

Teräskuitubetonin hinta 2022 - 2023 on 233€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää teräskuitubetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää teräskuitubetonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Teräskuitubetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Muovikuitubetoni

Muovikuitubetoni vähentää laatan halkeilua ja tarvittaessa mahdollistaa hiukan ohuempien laattojen valamisen kuin betoni ilman muovikuitua. Muovikuidulla voidaan myös korvata raudoitus, kun muovikuitua annostellaan riittävästi. Yleensä muovikuitubetonia käytetään lattiarakenteissa yleisen annostelun ollessa käyttötarkoituksesta riippuen välillä 1kg-3,5kg/m3. Muovikuitubetonia ei suositella viimeiselle pinnalle jätettävän betonilattian valuihin, muutoin kuin parkkihalleissa joissa muovikuitujen paikoittainen näkyminen pinnassa ei ole ongelma.

Muovikuitubetonin hinta 2022 - 2023 on 213€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää muovikuitubetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää muovikuitubetonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Muovikuitubetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Valkobetoni

Valkobetonia käytetään silloin kun halutaan täysin valkoinen lattia. Valkobetonissa käytettävä kiviaines ja sementti on valkoista. Hinnaltaan valkobetoni on huomattavasti kalliimpaa kuin tavallinen betoni, hinta on monesti moninkertainen tavalliseen vastaavaan betonilaatuun verrattuna. Hinta vaihtelee tilattavan määrän mukaan ja valkobetoni tarjotaan asiakkaalle aina tapauskohtaisesti. Lattialaatassa pinta voidaan värjätä lähes valkoiseksi myös valkoisella värisirotteella, joka on huomattavasti edullisempi ratkaisu. Sirotetta käytettäessä pinnasta ei kuitenkaan koskaan saada täysin valkoista, vaan pinta on hiukan harmaaseen taittavan valkoinen. Kun halutaan täysin valkoinen betonilattia on valkobetonin käyttö ainoa vaihtoehto. Jos lattia halutaan pinnoittaa niin tuotteella Elämyslattia+ betonipinnoite (Mikrosementti) saadaan myöskin täysin valkoinen lattiapinta aikaan.

Valkobetonin hinta 2022 - 2023 on noin 400€-600€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää valkobetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää valkobetonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Valkobetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Väribetoni

Väribetonia käytetään kohteissa, joissa betoni jää viimeiselle pinnalle ja halutaan joku tietty väri/värisävy betoniin. Yleensä kyseessä ovat lattia- ja seinärakenteet tai esimerkiksi pilarit tai portaat. Yleisin ja edullisin väri on musta, jota lisätään tietty prosenttimäärä betonimassaan, yleisesti noin 1% jolloin betonin sävy muuttuu kauttaaltaan. Muut värit ovat kalliimpia, sinisen ollessa kaikista kallein värisävy. Betonin pinta voidaan värjätä myös sirotteella lattiapinnoilla. Sirotevärjäyksestä käytetään yleisesti nimikettä Mastertop, vaikka sirotevalmistajia on useita Mastertopin ollessa vain yksi tuotemerkki. Sirotevärjäys on selkeästi edullisempi ratkaisu ja tuo lisäksi huomattavasti lisää kulutuskestävyyttä lattiapintaan. Sirotetta käytetään paljon nimenomaan autotalleissa ja teollisuushalleissa sekä viimeiselle pinnalle jätettävän asuin-/julkisen tilan lattioissa kuten omakotitaloissa ja esimerkiksi kaupoissa ja kauppakeskuksissa.

Väribetonin hinta 2022 - 2023 alkaen 200€/m3 + alv 24% riippuen väristä ja sen määrästä.


Hinta sisältää väribetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää väribetonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Väribetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Sementin hinta - Betonin hinta 2022 - 2023

Monesti kun haetaan sementin hintaa tarkoitetaan betonin tai tarkemmin ottaen valmisbetonin hintaa. Sementtiä saa ostettua myös piensäkeissä tai 1000kg suursäkeissä tai jopa rekkavaunullinen kerrallaan. Pelkällä sementillä ei kuitenkaan tee vielä mitään, lisäksi tarvitaan hiekka- ja sora-ainesta ja vettä jotka on sekoitettava oikeassa suhteessa esimerkiksi betonimyllyssä. Jo pienenkin valun sekoittaminen erikseen sementistä, hiekasta ja sorasta veden kanssa vaatii valtavasti työtä, aikaa ja miestyövoimaa. Sen vuoksi yleensä ottaen aina on edullisempaa tilata valmisbetoni kuljetettuna tehtaalta ellei kyse ole jostain ihan pienestä muutaman sadan litran betonitarpeesta.

Sementin hinta vaihtelee määrästä riippuen. Betonin hinta 2022 - 2023 on alkaen 128€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää betonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Lisää sementin hinnasta ja laske hinta Pyydä tarjous

Betonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Maakostea betoni hinta 2022 - 2023

Maakostea betoni

Maakostea betoni on huokoinen betonilaatu, jossa on erittäin vähän vettä. Maakostea betoni kuivuu nopeasti pinnoituskuntoon, mutta pinta jää aina karkeaksi ja se on tasoitettava esimerkiksi Weber plaanolla tai muulla tasoitteella ennen pinnoitusta. Maakostean betonin (kuivabetonin) lujuusluokka on vain K25, joka ei yleisesti riitä nykymääräyksiin joissa lattian lujuusluokan tulisi olla K30 (C25/30). Maakosteassa betonissa on muodostunut ongelmaksi myös talojen tiiveysmittaukset, jotka eivät mene läpi johtuen maakostean kuivabetonin huokoisuudesta. Kun tiiveysmittauksia tehtäessä talo alipaineistetaan, maakostea betonilattia vuotaa huokoisuutensa ansiosta. Tämä ongelma voidaan kuitenkin välttää tasoittamalla maakostea betoni itsetasoittavalla tasoitteella.

Maakostea betoni toimii hyvin esimerkiksi kylpyhuonesaneerauskohteissa, joissa nopea kuivuminen on suuri etu. Myöskään maakostean betonin kovempi hinta ei tällöin ole niin merkittävä tekijä kun suuremmissa valuissa.

Maakostean betonin valutyö on huomattavasti normaalia betonivalua raskaampaa ja haastavampaa koska betoni on niin kuivaa ja jäykkää. Maakosteaa betonia ei voi käyttää kantavissa rakenteissa.

Maakostean betonin hinta 2022 - 2023 yli 70m2 valuissa on 29€/m2 + alv 24% sisältäen maakostean betonin 100mm vahvuuteen saakka sekä valutyön.

Pienissä kylpyhuonevaluissa ja linjasaneerauskohteissa sekä kerrostalojen märkätilakohteissa pyydä erillinen tarjous.Lisää maakosteasta betonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Maakostean betonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Kuivabetoni hinta 2022 - 2023

Kuivabetoni

Kuivabetoni on valmista betonijauhetta, johon lisätään vain vesi. Kuivabetoni on tehty sementistä, hiekasta ja lisäaineista. Kuivabetonin kivikoko on yleensä 0-8 millimetriä.

Kuivabetonin käyttökohteet ja soveltuvuus
Kuivabetonia voi käyttää erilaisiin betonivaluihin, jopa lattioiden tai perustusten valamiseen. Kuivabetonilla voidaan valaa myös paaluja esimerkiksi terassin perustuksia varten. Kuivabetonin yleinen käyttökohde on erilaisten betonirakenteiden korjaus.

Kuivabetonin edut
Kuivabetonista saat tehtyä helposti betonia pieniin valuihin, koska siihen täytyy lisätä vain vesi. Sinun ei siis tarvitse sekoittaa betonia alusta asti sementistä, hiekasta, kivistä ja vedestä.

Kuivabetonin hinta - Paljonko kuivabetoni maksaa?
Kuivabetonin huono puoli on kallis hinta. 25kg kuivabetonisäkki maksaa noin 8 euroa. Se ei tunnu aluksi kovin paljolta, mutta suurissa valuissa hinta nousee erittäin korkeaksi. Kuivabetonin käyttökohteet ja sopivuus ovatkin lähinnä pienet korjaukset sekä hyvin pienet valuprojektit.

Kuivabetonin sekoitussuhde
Kuivabetoniin lisätään noin kymmenesosa vettä. 25kg säkkiin kuivabetonia lisätään 2,5 litraa vettä. Vettä ei saa lisätä liikaa, koska silloin betonista tulee liian ohutta ja betonin kestävyys ja ominaisuudet heikkenevät.

Kuivabetonin hinta 2022 - 2023 25kg säkki 8€ + alv 24%

Kuivabetonin hinta 2022 - 2023 1000kg suursäkki 152€ + alv 24%


Hinta on kuivabetonille noudettuna. Voimme toimittaa kuivabetonin myös kohteeseen jolloin toimitusmaksu lisätään riippuen määrästä ja kohteen sijainnista.

Lisää kuivabetonista ja laske hinta Pyydä tarjous

Kuivabetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -