050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Teräskuitubetoni ja teräskuidun hinta

Teräskuitubetonia käytetään yleisesti nimenomaan raudoituksen korvaamiseen sekä betonin halkeilun vähentämiseen lattialaatoissa ja muissa rakenteissa. Käyttötarkoituksesta riippuen annostelu on yleensä luokkaa 20kg-40kg/m3. Teräskuitubetonia ei voi käyttää viimeiselle pinnalle jäävän betonilattian kanssa, koska teräskuituja voi jäädä lattian pintaan näkyviin.

Teräskuidut parantavat betonin vetolujuutta, dynaamisten kuormien kestävyyttä sekä sitkää murtokestävyyttä. Teräskuidut myös vähentävät betonin plastista kutistumaa sekä halkeilua. Teräskuidulla voidaan korvata betonilaatan raudoitus kokonaan tai sitä voidaan käyttää raudoituksen lisänä.

Teräskuitujen pituus on 25-60 millimetriä ja halkaisija 0,4mm - 1,05mm teräskuidun tyypistä riippuen.

Teräskuitu voidaan lisätä kaikkiin betonilaatuihin. Tällöin betonin valmistuksessa betonitehtaalla betonin sekaan lisätään haluttu määrä teräskuitua.

Alla on kuutiohinnat rakenteelliselle raudoituksen korvaavalle teräskuidulliselle lattiabetonille sekä tarkka hintalaskuri. Saat laskettua hinnan lattiavalulle sekä kaikille muille valuille joissa käytetään rakenteellisessa tarkoituksessa teräskuitua ja lattiabetonia.

Teräskuidullisen Lattiabetonin hinta kuljetettuna ja pumpattuna 2022 - 2024:

6m3 ja enemmän: Teräskuitubetonin kuutiohinta 233€/m3 + alv 24%

0m3 - 6m3: Laske hinta alla olevalla laskurilla


Hinta sisältää 30kg/m3 teräskuitua sisältävän Lattiabetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen kohteen mukaan perästäpumpattavalla betonipumppuautolla tai puomillisella pumppuautolla kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Jos sinulla on tietty tarkka (esimerkiksi rakennesuunnittelijan määrittelemä) määrä teräskuitua per kuutiometri, Pyydä tarjous tästä.

Laske Teräskuidullisen Lattiabetonin hinta

Anna arvioitu betonimäärä kuutioina. Voit laittaa myös yhden desimaalin. Esimerkiksi 3 tai 3.4

Anna betonimäärä:

Kokonaishinta

Hinta 00.00+ alv 24%

Kokonaishinta sisältäen arvonlisäveron 24%

Ajalla 1.11.-30.4. lisätään betonin lämmityslisä 4,50€/m3 + alv 24%. Hintaan kuuluu Lattiabetoni teräskuidulla 30kg/m3 kuljetettuna ja pumpattuna kaikkine kuluineen.

Pyydä tarjous

Teräskuitubetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Lattiamies kokemuksia