050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Rapid betoni - Nopeasti kovettuva betoni

Nopeasti kovettuva Rapid betoni on nimenomaan nopeasti kovettuva betoni, betonissa käytetään tällöin rapid-sementtiä. Rapid betonilaatua käytetään esim. viileissä olosuhteissa kun kunnollista lämmitystä ei ole mahdollista järjestää. Rapid-betonia käytettäessä betonin kovettuminen nopeutuu ja esimerkiksi lattioita päästään hiertämään nopeammin kuin tavallista betonia käytettäessä. Toinen yleinen käyttötarkoitus on ulkovalut viileissä olosuhteissa, jolloin on vaara betonin jäätymiselle ennen sementin kovettumista. Nopeasti kovettuva rapid betoni ei kuivu yhtään nopeammin kuin tavallinen betoni. Nimi sekoitetaan monesti nopeasti pinnoitettavan NP betonin kanssa vaikka kyseessä ovat täysin erityyppiset betonilaadut.

Nopeasti kovettuva rapid betoni on tarpeellista myös kun betonilattian päällä täytyy päästä jatkamaan raskaita työvaiheita mahdollisimman nopeasti tai lattian päälle täytyy päästä kantamaan raskasta kuormaa mahdollisimman nopeasti lattiavalun suorittamisen jälkeen. Rapid betonin lisähinta on hyvin maltillinen ja rapid-sementin voi lisätä lähes mihin tahansa betonilaatuun, jolloin kyseisestä betonista tulee nopeasti kovettuvaa rapid-betonia. Huom! Nopeasti pinnoitettava NP-betoni sisältää hinnaltaan automaattisesti rapid-sementin ja sen sisältämän lisäkustannuksen.

Rapid-lisä eli nopeasti kovettuvuus voidaan lisätä kaikkiin betonilaatuihin. Tällöin betonin valmistuksessa käytetään rapid-sementtiä. Nopeasti Pinnoitettavassa NP-betonissa on automaattisesti rapid-lisä jo hintaan laskettuna ja siinä käytetään aina rapid-sementtiä.

Nopeasti kovettuvan rapid betonin lisähinta +15€/m3 + alv 24%.

Alla on kuutiohinnat nopeasti kovettuvalle rapid lattiabetonille sekä tarkka hintalaskuri. Saat laskettua hinnan lattiavalulle sekä kaikille muille valuille joissa käytetään rapid-lattiabetonia.

Rapid Lattiabetonin hinta kuljetettuna ja pumpattuna 2022 - 2023:

6m3 ja enemmän: Rapid lattiabetonin kuutiohinta 168€/m3 + alv 24%

0m3 - 6m3: Laske hinta alla olevalla laskurilla


Hinta sisältää nopeasti kovettuvan Rapid Lattiabetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen kohteen mukaan perästäpumpattavalla betonipumppuautolla tai puomillisella pumppuautolla kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Laske Rapid Lattiabetonin hinta

Anna arvioitu betonimäärä kuutioina. Voit laittaa myös yhden desimaalin. Esimerkiksi 3 tai 3.4

Anna betonimäärä:

Kokonaishinta

Hinta 00.00+ alv 24%

Kokonaishinta sisältäen arvonlisäveron 24%

Ajalla 1.11.-30.4. lisätään betonin lämmityslisä 4,50€/m3 + alv 24%. Hintaan kuuluu nopeasti kovettuva Rapid Lattiabetoni kuljetettuna ja pumpattuna kaikkine kuluineen.

Pyydä tarjous

Nopeasti kovettuvan rapid betonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -