050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Juotosbetoni ja juotosbetonin hinta 2022 - 2023

Juotosbetonin hinta on hiukan korkeampi kuin tavallisten betonilaatujen hinta, koska juotosbetonia menee yleensä melko vähän ja juotosbetoni valmisbetonina on kalliimpaa myös valmistaa betonitehtaalla. Yleisin käyttökohde juotosbetonille on ontelolaatan / ontelolaattojen saumavalu. Juotosbetonia menee ontelolaatan saumavaluun yleensä melko vähän, keskimäärin muutamia kuutioita ja valutyö sekä pumppaus on on yleensä aika hidas suorittaa. Näin ollen betoniauto joutuu seisomaan kohteessa ylimääräistä aikaa sekä myös betonipumpulla menee kohteessa aikaa.

Olemme laskeneet edullisen kuutiohinnan, johon sisältyvät kaikki kulut. Sinulle ei siis tule yllätyksiä hinnan suhteen. Juotosbetonin laatu on yleensäottaen C25/30 8mm kivikoolla ja S4 notkeusluokalla. Saat meiltä myös muut lujuusluokat. Käytämme betonitoimituksessa suuria laadukkaita toimijoita, kuten Ruskon Betoni, Rudus ja Lujabetoni.

Juotosbetonia josta useasti käytetään myös nimeä saumabetoni tai saumausbetoni voidaan käyttää myös esimerkiksi pilarien ja harkkojen täyttövaluissa, mutta monesti näihin kohteisiin riittää myös edullisempi betonilaatu. Autamme valitsemaan aina asiakkaalle järkevimmän ja edullisimman betonilaadun kohteen ominaisuuksien mukaan, jotka riippuvat esimerkiksi pilarien ja harkkojen sisämitasta sekä raudoituksen tiheydestä jne.

Alla on kuutiohinnat sekä tarkka hintalaskuri. Saat laskettua hinnan ontelolaatan saumavalulle sekä kaikille muille valuille joissa käytetään juotosbetonia.

Juotosbetonin hinta kuljetettuna ja pumpattuna 2022 - 2023:

6m3 tai enemmän: Juotosbetonin kuutiohinta 190€/m3 + alv 24%

0 - 6m3: Laske hinta alla olevalla laskurilla


Hinta sisältää juotosbetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Laske juotosbetonin hinta

Anna arvioitu betonimäärä kuutioina. Voit laittaa myös yhden desimaalin. Esimerkiksi 3 tai 3.4

Anna betonimäärä:

Kokonaishinta

Hinta 00.00+ alv 24%

Kokonaishinta sisältäen arvonlisäveron 24%

Ajalla 1.11.-30.4. lisätään betonin lämmityslisä 4,50€/m3 + alv 24%. Hintaan kuuluu juotosbetoni kuljetettuna ja pumpattuna kaikkine kuluineen.

Pyydä tarjous

Juotosbetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

ALLA VIDEOITA SUORITTAMISTAMME JUOTOSVALUISTA

Juotosvalu Espoossa 30.4.2021, harkkojen täyttövalu:

Onteloiden saumavalu juotosbetonilla Espoossa 20.4.2021:

Muottiharkkojen valu Espoossa 30.4.2021 juotosbetonilla: