050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Nopeasti kuivuva betoni - NP betoni - Nopeasti pinnoitettava betoni

Nopeasti kuivuva / nopeasti pinnoitettava betoni on sama asia kuin sen yleisnimitys NP betoni (NP-betoni). Nopeasti kuivuva NP betoni kuivuu kaksinkertaisella nopeudella verrattuna tavalliseen betoniin. Nopeasti kuivuvan NP betonin kuivumisaika on normaaliolosuhteissa 2cm per viikko.

Nopeasti pinnoitettavan NP betonilaadun käyttö on lisääntynyt viime aikoina erittäin paljon, koska monesti rakennusaikataulut ovat tiukkoja ja nopeammin kuivuva NP betoni mahdollistaa esimerkiksi lattioiden nopeamman pinnoittamisen. Yleisin käyttötarkoitus onkin nimenomaan lattialaatat ja suuri osa Lattiamiehen valamista lattioista toteutetaan nimenomaan NP betonilla. Nopeasti kuivuva NP-betoni on myös aina nopeasti kovettuvaa eli Rapid-betonia, eli siinä käytetään rapid-sementtiä. Nopeasti kuivuva NP-betoni on myös itsessään säänkestävää siinä olevan huokoistuksen vuoksi.

Nopeasti kuivuvan betonin hinta 2022 - 2023 (NP betonin hinta) 193€/m3 + alv 24%


Hinta sisältää nopeasti kuivuvan NP betonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa 6m3 ja sitä suuremmille tilauksille pääkaupunkiseudulla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Alla on kuutiohinnat sekä tarkka hintalaskuri. Saat laskettua hinnan nopeasti kuivuvalle lattiavalulle sekä kaikille muille valuille joissa käytetään NP-lattiabetonia.

Nopeasti Pinnoitettavan NP-Lattiabetonin hinta kuljetettuna ja pumpattuna 2022 - 2023:

6m3 ja enemmän: NP betonin kuutiohinta 193€/m3 + alv 24%

0m3 - 6m3: Laske hinta alla olevalla laskurilla


Hinta sisältää Nopeasti Kuivuvan Lattiabetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen kohteen mukaan perästäpumpattavalla betonipumppuautolla tai puomillisella pumppuautolla kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Laske Nopeasti Kuivuvan Lattiabetonin hinta

Anna arvioitu betonimäärä kuutioina. Voit laittaa myös yhden desimaalin. Esimerkiksi 3 tai 3.4

Anna betonimäärä:

Kokonaishinta

Hinta 00.00+ alv 24%

Kokonaishinta sisältäen arvonlisäveron 24%

Ajalla 1.11.-30.4. lisätään betonin lämmityslisä 4,50€/m3 + alv 24%. Hintaan kuuluu Nopeasti Pinnoitettava lattiabetoni kuljetettuna ja pumpattuna kaikkine kuluineen.

Pyydä tarjous

Nopeasti kuivuvan betonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -